BTX och FILLERS

 

LMD Nordic BTX och FILLERS Basic är en heldags teori och hands- on utbildning innehållande grunderna i injektionsteknik gällande både BTX och FILLERS. Utbildningen säkerställer att du är redo att jobba direkt efter genomgången kurs.

Du får verktygen och förståelsen för hur ansiktets anatomi påverkas av olika injektionstekniker samt förståelse för de utmaningar som kommer med det åldrande ansiktet och därigenom lära dig återskapa volym med hjälp av filler och minska och eliminera rynkor med hjälp av toxin. Kursen passar dig som vill påbörja en karriär inom estetiska injektionsbehandlingar. Institute erbjuder både grundkurser och mer avancerade utbildningar inom BTX och FILLERS.

En grundkurs ger dig nya  karriärs möjligheter och en mer avancerad kurs hjälper dig förfina din teknik på området.

Våra utbildare besitter en bred kunskap på området och med mångårig erfarenhet. Våra utbildningar ger dig förståelse för hur ansiktets anatomi påverkas av olika injektionstekniker och även förståelse för de utmaningar som kommer med det åldrande ansiktet.

Risker och riskhantering har stort focus under våra kurser. Vi vill att våra deltagare ska kunna erbjuda sina kunder proffesionellt bemötande och service.

Kurserna vänder sig till legitimerad vårdpersonal; läkare, tandläkare, sjuksköterskor.

 

KURSER

Tillsammans med ett begränsat antal deltagare genomförs kurserna i LMD Institutes lokaler vid Liljeholmskajen. Vi går igenom de senaste teknikerna och behandlingsmetoderna, Efter kursen får du ett certifikat som visar att du gått utbildning hos oss

MODELLER

VI VÄLKOMNAR BÅDE  MANLIGA OCH KVINNLIGA MODELLER

 

Kurssdeltagarna studerar det teoretiska materialet som tillhandahållits innan utbildning och går igenom injektionstekniker med tränarna innan de injicerar modeller under utbildningsdagen. Alla våra tränare är mycket erfarna och har arbetat med LMD Nordic under en längre tid samt är Certifierade av Estetiska Injektionsrådet (EIR) Under dagen kommer de att övervaka alla behandlingar noggrannt, så du alltid är i säkra händer.

Som modell har du möjligheten att få en högkvalitativ behandling till ett fantastiskt pris. Klicka enkelt i vilka område du är intresserad av så kontaktar vi dig när vi har en kurs

Viktigt att man är över 18 år och kan visa leg. 

Modellen kommer filmas och fotas och vi förbehåller oss rätten att använda bilderna på våra sociala medier och eller utbildningsyfte.

Det är viktigt att du som modell inte tar något bedövningsmedel innan behandling eller är gravid/ammande.

Vid ansökan skicka in foto på ditt ansikte utan smink.

BTX och FILLERS

Priser från 1500 kr 

Skicka din förfrågan

+46 72 362 39 05   |   08 838342 |   [email protected]