Utbildningar

LMD Nordic Institute erbjuder en rad utbildningar med hög kvalitét och genomgång av de senaste teknikerna och behandlingsmetoderna

Vår utbildningar

Utbilda dig i Botox och Fillers

LMD Nordic Institute erbjuder både grundkurser och mer avancerade utbildningar inom botox och fillers.  En grundkurs ger dig nya  karriärsmöjligheter och en mer avancerad kurs hjälper dig förfina din teknik på området. Våra utbildare besitter en bred kunskap på området och med mångårig erfarenhet. Våra utbildningar ger dig förståelse för hur ansiktets anatomi påverkas av olika injektionstekniker och även förståelse för de utmaningar som kommer med det åldrande ansiktet. Risker och riskhantering har stort focus under våra kurser. Vi vill att våra deltagare ska kunna erbjuda sina kunder proffesionellt bemötande och service.

Kurserna vänder sig till legitimerad vårdpersonal; läkare, tandläkare, sjuksköterskor.

Tillsammans med ett begränsat antal deltagare genomförs kurserna i LMD Institutes lokaler vid Liljeholmskajen. Vi går igenom de senaste teknikerna och behandlingsmetoderna.

Efter kursen får du ett certifikat som visar att du gått utbildning hos oss

Grundkurs för dig som vill påbörja en karriär inom Estetiska injektioner ingen tidigare erfarenhet behövs men du behöver vara legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare för att delta i kursen.

Lär dig grunderna i injektionsteknik med toxin (Botox). Kursen består av både teori och praktik för att du själv efter kursen ska kunna behandla med toxin i övre delen av ansiktet (panna, glabella och kråksparkar)

Bunny lines, Sura mungipor, Platysma Masseter, Hyperh

I denna kurs går vi igenom olika trender och mode inom läppfiller samt tekniker tillhörande dessa. Vi går även igenom anatomi samt risker och riskhantering. Indikationer, matetialkunskap och vikten av det perirala området och facial balance  vid läpp behandlingar.

Vi går igenom tekniker och förväntade resultat av PROFHILO samt även andra skinboosters. Anatomi repeteras och indikationer samt kontraindikationer belyses. Kursen gäller främst ansikte hals dekoltage.

Skicka din förfrågan