botox
Genom att injicera botox slappnar musklerna av och rynkorna försvinner

Första steget till en botoxbehandling är att boka en kostnadsfri konsultation hos oss. Vid konsultationen får du träffa en injektionsspecialist som går igenom dina behov och önskemål samt ger dig ett erbjudande om behandling.

Certifierade inom Botox i Stockholm

Välkommen till oss på LMD Nordic, din skönhetsklinik inom botox i Stockholm. Vi som arbetar på kliniken är alla certifierade och har lång erfarenhet inom skönhetsinjektioner. Hos Liljeholmskajen Medical erbjuder vi botox inom flera områden. 

 

  • Ta bort rynkor i pannan eller rynkor runt ögonen

  • Få bort bekymmersrynkan mellan ögonen

  • Minimera skrattrynkor runt ögonen

Vad är botox

Botox är ett läkemedel som verkar muskelavslappnande och kan användas på rynkor som orsakas av musklerna i ansiktet. Genom att injicera botox slappnar musklerna av och rynkorna försvinner.

certifierad för Fillers

När kommer effekten av botox

Efter en Botox behandling tar det cirka en vecka innan man börjar se resultatet och efter cirka två veckor har man fått en full effekt. Hur länge ens Botox håller kan bero på olika faktorer men den vanligaste är att det varar i cirka 4 månader. Efter 4 månader rekommenderar vi att boka in en ny behandling för att bibehålla resultat. 

Boka gratis konsultation för botox behandling

Första steget när man vill ha botox är att boka en kostnadsfri konsultation hos oss. Vid konsultationen får du träffa en injektionsspecialist som går igenom dina behov och önskemål samt ger dig ett erbjudande om behandling. Därefter får du själv välja om du vill genomföra behandlingen direkt eller om du vill boka en tid vid ett senare tillfälle.

Botox utbildning i Stockholm

Utöver våra fantastiska behandlingar inom botox kan du som själv vill arbeta inom botox utbilda dig via oss. Bli certifierad inom botox med våra utbildningar. Inom botox erbjuder vi både grundkurser och avancerrade kurser. Våra utbildare sitter med en hög kompetens och med många års erfarenhet inom botox. Läs mer om våra utbildningar.