botox
Genom att injicera botox slappnar musklerna av och rynkorna försvinner

Första steget till en botoxbehandling är att boka en kostnadsfri konsultation hos oss. Vid konsultationen får du träffa en injektionsspecialist som går igenom dina behov och önskemål samt ger dig ett erbjudande om behandling.

Botox Stockholm – Vi är specialister 

Välkommen till oss på LMD Nordic, din skönhetsklinik inom botox Stockholm. Vi som jobbar här är alla certifierade och har lång erfarenhet inom skönhetsinjektioner. Hos Liljeholmskajen Medical erbjuder vi botox för behandling av:

  • Horisontella pannrynkor
  • Bekymmersrynkan mellan ögonen
  • Kråksparkar/skrattrynkor i ögonens utkanter

Vad är Botox

Botox är ett läkemedel som verkar muskelavslappnande och kan användas på rynkor som orsakas av musklerna i ansiktet. Genom att injicera botox slappnar musklerna av och rynkorna försvinner.

 
Vad innebär en botoxbehandling?

Vid en behandling injiceras medlet med en tunn nål i musklerna under huden. Resultaten av en botoxbehandling syns fullt ut efter cirka en vecka men effekten kvarstår i cirka tre till fyra månader, därefter måste behandlingen upprepas för att bibehålla resultatet.

Boka Gratis botox konsultation

Första steget till en botoxbehandling är att boka en kostnadsfri konsultation hos oss. Vid konsultationen får du träffa en injektionsspecialist som går igenom dina behov och önskemål samt ger dig ett erbjudande om behandling. Därefter får du själv välja om du vill genomföra behandlingen direkt eller om du vill boka en tid vid ett senare tillfälle.

 

Vi erbjuder även fillers behandlingar. Här kan du läsa mer om fillers Stockholm

certifierad för Fillers