Genom att injicera toxin slappnar musklerna av och rynkorna försvinner

Första steget till en rynkbehandling är att boka en kostnadsfri konsultation hos oss. Vid konsultationen får du träffa en injektionsspecialist som går igenom dina behov och önskemål samt ger dig ett erbjudande om behandling.

Certifierade inom BTX i    Stockholm

Välkommen till oss på LMD Nordic, din skönhetsklinik inom BTX (botulinumtoxin) i Stockholm. Vi som arbetar på kliniken är alla certifierade och har lång erfarenhet inom skönhetsinjektioner. Hos Liljeholmskajen Medical erbjuder vi botox inom flera områden. Btx är ett perfekt val för dig som vill bli av med rynkor i pannan eller rynkor runt eller mellan ögonen. Förutom att btx minimerar och förebygger rynkor kan det även hjälpa mot svettningar och migrän. Med hjälp av btx slappnar musklerna av vilket ger än en föryngrad och slättare hy. 

 

  • Ta bort rynkor i pannan eller rynkor runt ögonen

  • Få bort bekymmersrynkan mellan ögonen

  • Minimera skrattrynkor runt ögonen

  • Minskar migrän och svettningar

Vad är botox

Toxin är ett läkemdel som gör att musklerna i ansiktet slappnar av vilket leder till minimerade rynkor. Då Toxin är ett muskelavslappnade preparat kan det även hjälpa dig som har svåra migränanfall eller mycket svettningar. 

certifierad för Fillers

När kommer effekten av Btx

Efter en toxinbehandling tar det cirka en vecka innan man börjar se resultatet och efter cirka två veckor har man fått en full effekt. Hur länge ens toxin håller kan bero på olika faktorer men den vanligaste är att det varar i cirka 4 månader. Efter 4 månader rekommenderar vi att boka in en ny behandling för att bibehålla resultat. 

Boka konsultation för BTX behandling

Första steget när man vill ha toxin är att boka en konsultation hos oss. Vid konsultationen får du träffa en injektionsspecialist som går igenom dina behov och önskemål samt ger dig ett erbjudande om behandling. Därefter får du själv välja om du vill genomföra behandlingen direkt eller om du vill boka en tid vid ett senare tillfälle.