Rynkbehandling

Genom att injicera toxin slappnar musklerna av och rynkorna försvinner

Första steget till en rynkbehandling är att boka en kostnadsfri konsultation hos oss. Vid konsultationen får du träffa en injektionsspecialist som går igenom dina behov och önskemål samt ger dig ett erbjudande om behandling.

                                                         Certifierade inom BTX i Stockholm

Välkommen till oss på LMD Nordic, din skönhetsklinik inom BTX i Stockholm. Vi som arbetar på kliniken är alla certifierade och har lång erfarenhet inom skönhetsinjektioner. Hos Liljeholmskajen Medical erbjuder vi botox inom flera områden. Botox är ett perfekt val för dig som vill bli av med rynkor i pannan eller rynkor runt eller mellan ögonen. Förutom att btx minimerar och förebygger rynkor kan det även hjälpa mot svettningar och migrän. Med hjälp av botox slappnar musklerna av vilket ger än en föryngrad och slättare hy. 

 

  • Ta bort rynkor i pannan eller rynkor runt ögonen

  • Få bort bekymmersrynkan mellan ögonen

  • Minimera skrattrynkor runt ögonen

  • Minskar migrän och svettningar

Vad är botox

Toxin är ett läkemdel som gör att musklerna i ansiktet slappnar av vilket leder till minimerade rynkor. Då Toxin är ett muskelavslappnade preparat kan det även hjälpa dig som har svåra migränanfall eller mycket svettningar. 

certifierad för Fillers

När kommer effekten av botox

Efter en toxinbehandling tar det cirka en vecka innan man börjar se resultatet och efter cirka två veckor har man fått en full effekt. Hur länge ens toxin håller kan bero på olika faktorer men den vanligaste är att det varar i cirka 4 månader. Efter 4 månader rekommenderar vi att boka in en ny behandling för att bibehålla resultat. 

Boka gratis konsultation för botox behandling

Första steget när man vill ha toxin är att boka en kostnadsfri konsultation hos oss. Vid konsultationen får du träffa en injektionsspecialist som går igenom dina behov och önskemål samt ger dig ett erbjudande om behandling. Därefter får du själv välja om du vill genomföra behandlingen direkt eller om du vill boka en tid vid ett senare tillfälle.

Botox utbildning i Stockholm

Utöver våra fantastiska rynkbehandlingar kan du som själv vill arbeta med Toxin utbilda dig via oss. Bli certifierad inom Toxin med våra utbildningar. Inom botox erbjuder vi både grundkurser och avancerrade kurser. Våra utbildare sitter med en hög kompetens och med många års erfarenhet inom botox. Läs mer om våra utbildningar.

PRISER

1 områden 
 2 800 kr
2 områden
 3 800 kr
3 områden
 4 800 kr
Microbotox
 3 500 kr
Svettbehandling  
Hyperhidros- Handflottor
 Från 5 000kr
Hyperhidros-Armhålla
 Från 4 500 kr
Hyperhidros- Fötter 
Från 5 000 kr