filler
Långvarigt resultat från fillers som syns direkt

Certifierad skönhetsklinik inom fillers

Välkommen till LMD Nordic, din certifierade klinik inom fillers Stockholm. Hos oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och väl omhändertagen. Därför är alla våra behandlare certifierad och legitimerad vårdpersonal. Vi har en lång erfarenhet inom fillers och andra skönhetsbehandlingar såsom BTX och fuktbehandlingar. Vi använder oss alltid av noga utvalda produkter som alltid är certifierade. För oss är det viktigt att ha de bästa produkterna på marknaden och de bästa behandlarna för att uppnå det resultat du som kund önskar. Innan en injektion behandling måste en konsultation alltid ske.( Gäller ej kunder som har haft en behandling inom sex månader). 

Förstora läpparna, framhäv käkbenen eller bli av med mörka ringar under ögonen

Fillers är ett av det vanligaste estetiska injektionsbehandlingarna som hjälper till att föryngra och förändra ditt utseende. Fillers används främst för att minska fina linjer, justera ansiktets konturer och förstora läpparna. Detta är möjligt då fillers är ett preparat som består till stor del av hyaluronsyra vilket är ett naturligt ämne som redan existerar i våra kroppar. Hyaluronsyra hjälper till att hålla hunden spänstig, och  genom att fylla på mer bibehåller man spänstighet och föryngring av din hud.

Hur går en fillersbehandling till

Det första steget när man börjar fundera på en fillerbehandling är att alltid boka en gratis konsultation. Vid en konsultation går vi utförligt igenom vad du vill göra och vad du har för förväntningar på behandlingen. Våra specialister inom injektionsbehandlingar kommer utefter vad du vill uppnå, ta fram den bästa lösningen för dig och din hud. En konsultation är till för att du ska få mer kunskap om hur en behandling fungerar och att du ska känna en trygghet innan du utför behandlingen.

Injektion av fillers

När det är dags att genomföra behandlingen kommer vi på vår klinik ta väl hand om dig så att du känner dig trygg och lugn. Vid en behandling av fillers använder man sig av en tunn nål för att injicera preparatet under huden på det område som skall förändras. 

                                                                       Hur länge håller fillers

Fillers är en enkel process som ger resultat direkt. Efter att man har injicerat fillers syns resultat direkt och effekten brukar hålla i sig i cirka sex till tolv månader. Då denna behandling inte är permanent, krävs det att man upprepar behandlingen för att bibehålla resultatet

Boka en konsultation för fillersbehandling

Första steget till en BTX behandling är att boka en konsultation hos oss. Vid konsultationen får du träffa en injektionsspecialist som går igenom dina behov och önskemål samt ger dig ett erbjudande om behandling. Därefter får du själv välja om du vill genomföra behandlingen direkt eller om du vill boka en tid vid ett senare tillfälle.

Vi erbjuder även BTX behandlingar. Här kan du läsa mer om btx Stockholm

PRISER

Läppar
 3 800 kr
Kindben
 Från 4 500 kr
Käklinje
Från 4 500 kr
Haka
 4 000 kr
Tear Through
4 500 kr
Nasolabial
3 800 kr
Sura mungipor
3 000 kr