Behandlingar

Läs om våra injektionsbehandlingar samt peelingar

LMD Nordic erbjuder ett flertal olika injektionsbehandlingar samt peelingar för att förbättra och föryngra ditt utseende på ett naturligt sätt. Våra behandlare använder sig av de senaste teknikerna, metoderna och produkterna för bästa resultat. Alla behandlare har dokumenterad specialkompetens i respektive område.

botox

Botox är ett läkemedel som verkar muskelavslappnande och kan användas på rynkor som orsakas av musklerna i ansiktet. Genom att injicera botox slappnar musklerna av och rynkorna försvinner.

Läs mer om botox

Fillers

Fillers innehåller hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen. Vid en behandling injiceras fillers med en tunn nål under huden på det område som ska förändras. 

Läs mer om fillers

Profholio

Brukar din hud kännas extra matt och torr under vintern? Det är inte så konstigt med tanke på temperaturväxlingarna mellan ett varmt och torrt inomhusklimat och den kyliga vinterluften.

Läs mer om profholio

Peeling

Peeling är ett samlingsnamn för behandlingar där man lägger aktiva ämnen (vitaminer och syror) på huden för att förbättra och föryngra den.

Läs mer om peeling

Microneedling
/Dermapen NCTF

Hos oss på Liljeholmskajen Medical erbjuder vi Filorga NCTF Vitamincocktail. 

Läs mer om microneedling

Fuktbehandling

När du åldras förlorar huden volym och elasticitet, och det beror på att mängden hyaluronsyra i huden minskar. Hyaluronsyra binder vatten och genom att tillföra huden ämnet ökar man volymen och elasticiteten igen, vilket resulterar i en slätare och ungdomligare hy.

Läs mer om fuktbehandling

Trådlyft

Trådlift är ett nytt mycket skonsamt alternativ till traditionell ansiktslyft.

Läs mer om trådlyft

Boka din behandling redan nu!