BTX Basic
Är en heldags basutbildning för dig som vill lära dig behandla och eliminera dynamiska rynkor med hjälp av toxin. Kursen består av grundläggande anatomi samt kunskaper om de utmaningar som kommer med ett åldrande ansikte. Du får träna hands-on på modell under handledning. Efter genomgången kurs är du redo att börja med din nya karriär.
Btx Advanced
Är en vidareutbildning för dig som vill specialisera dig och utvidga dina kunskaper av behandlingar med toxin. Kursen vänder sig till dig som har gått grundutbildning och idag kan behandla glabella, panna och kråksparkar men vill lära dig ytterligare indikationer. Du kommer lära dig lip flip, sura mungipor samt Neferiti lyft. Efter genomförd kurs har du ådragit dig en gedigen kunskap av behandling med toxin.. .
Fillers Basic
Är en heldags basutbildning för dig som vill lära dig behandla och återställa förlorad volym i ansiktet med hjälp av fillers.  Tekniker hur man behandlar nasiolabiala veck, marionettlinjer, sura mungipor samt läppar berörs i kursen. Kursen består av grundläggande anatomi samt kunskaper om de utmaningar som kommer med ett åldrande ansikte. Du får träna hands-on på modell under handledning.  Efter genomgången kurs är du redo att börja med din nya karriär.
Fillers Advanced
Är en vidareutbildning för dig som har baskunskaper inom filler behandlingar och nu vill bredda dina kunskaper och din kompetens. Anatomi och riskhantering utgör här en viktig del, och nya indikationer lära så som kinder, midface, käklinje och haka. Efter genomförd kurs har du ådragit dig en gedigen kunskap av behandling med fillers samt förstå öde för de utmaningar som kommer med det åldrande ansiktet
Lips
I denna kurs går vi igenom olika trender och mode inom läppfiller samt tekniker tillhörande dessa. Vi går även igenom anatomi samt risker och riskhantering. Indikationer, matetialkunskap och vikten av det perirala området och facial balance  vid läpp behandlingar.
Skinbooster
Vi går igenom tekniker och förväntade resultat av PROFHILO samt även andra skinboosters. Anatomi repeteras och indikationer samt kontraindikationer belyses. Kursen gäller främst ansikte hals dekoltage